Avon η εταιρία για τις γυναίκες



Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Σήμερα, 126 χρόνια μετά, η Avon είναι η μεγαλύτερη Εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης στο χώρο της ομορφιάς με πάνω από 6,2 εκατομμύρια Αντιπροσώπους σε περισσότερες από 100 χώρες.
H Αvon είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς στον κόσμο, με περισσότερους από 300 εκατομμύρια καταναλωτές και ποσοστό αναγνωρισιμότητας που αγγίζει το 90%. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη από το 1988. Από το Μάρτιο του 2001 η Avon έγινε 100% θυγατρική της πολυεθνικής Avon Products Inc., σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά προϊόντων κατευθυνόμενης πώλησης.
Ακολουθώντας το όραμά της να είναι "Η Εταιρία για τις Γυναίκες", η Avon κατανοεί και ικανοποιεί τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για καλλυντικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προσωπική ολοκλήρωση. Στηρίζει την ευζωία και την ευτυχία της, τόσο μέσα από την ευκαιρία κέρδους που προσφέρει, όσο και μέσα από τις Εκστρατείες Ενάντια στον Καρκίνου του Μαστού και Ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου