Το Πρόσωπο της Avon για την Καμπάνια Beauty For a Purpose!

H Avon με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζει ως Πρόσωπο της καμπάνιας Beauty For a Purpose για το 2016, την υπέροχη, αγαπημένη σε όλους μας Μαρία Μπεκατώρου.!Με ξεχωριστή προσωπικότητα, γλύκα και τσαχπινιά που κερδίζει το κοινό, η Μαρία είναι το ιδανικό Avon Girl!
04022016-LC-celebrityGR-1
Ενσαρκώνοντας την ουσία του “Beauty For a Purpose”, η Μαρία έρχεται στην Avon με σκοπό να δείξει στην κάθε Γυναίκα ότι η Ομορφιά είναι κάτι που κρύβεται μέσα μας και ότι αναδεικνύοντάς την, ζώντας τη, νιώθουμε δυνατές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Νιώθοντας Όμορφες βλέπουμε και δημιουργούμε γύρω μας περισσότερη Ομορφιά. Πατάμε γερά στα πόδια μας, είμαστε παρούσες σε όλους τους ρόλους και με όπλο μας την αυτοπεποίθηση μας λάμπουμε!
Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ κατάγεται απο την Κεφαλονιά. Τελειώνοντας την Ελληνογαλλική σχολή Μοναχών Ουρσουλίνων, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας και αμέσως μετά ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα περιοδικά : TELECITY, μουσικόπεριοδικό ΠΟΠ-ΚΟΡΝ, Sfera , Ρυθμός, MEGA. Tα τελευταία χρόνια το αστέρι της λάμπει στον ΑΝΤ1 όπου φέτος παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ
Πηγή:avonblog.gr

1 σχόλιο: