Ένα χρώμα για κάθε διάθεση

Γεια σας αγαπημένες! Σήμερα θα μιλήσουμε για κραγιόν! Ενδιαφέρον θέμα για όλες! Η απόχρωση που φοράτε εξαρτάται συνήθως από τη διάθεσή σας και την ώρα της μέρας, σωστά; Εμείς σήμερα θα σας δώσουμε έναν οδηγό χρωμάτων, που έχει προτάσεις σύμφωνα με τη διάθεσή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε όσα δείχνει το κραγιόν σας για το πώς αισθάνεστε!


Έχετε μια εξαιρετικά σημαντική συνάντηση και θέλετε να προβάλετε τη ζωντανή εικόνα, που δείχνει όλη την ενέργεια και τον ενθ κάθε διάθεση ουσιασμό που βάλατε σε αυτό το νέο έργο που έχετε αναλάβει.  Το ροζ ηλεκτρίκ  είναι το κατάλληλο χρώμα! Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, είναι ένα χρώμα χαρούμενο, ευέλικτο, ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ. Επιπλέον μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε χρώμα σκιάς. Αποπνέει δύναμη, ενέργεια κι ενθουσιασμό! Γι’ αυτό επιλέξτε το Pink Electric της Avon για να ενδυναμώσετε την καθημερινότητά σας.

Νιώθω χαρούμενη:

Τι μέρα κι αυτή! Αυτό που θέλετε τώρα είναι να βγείτε για ποτό με φίλους. κάθε διάθεση χρώμα Τα νέα σήμερα ήταν υπέροχα, και δεν μπορείτε να κρύψετε το χαμόγελό σας! Γι ‘αυτό το λόγο χρειάζεστε κάτι φρέσκο και ζωηρό όπως το Vibrant Melon από τη σειρά Avon Matte Lipstick, ένα χρώμα ιδανικό για τις στιγμές που αισθάνεστε ελεύθερη και χαρούμενη, και θέλετε να βγει αυτό προς τα έξω. Σημαντικό είναι επίσης ότι ταιριάζει με όλα τα χρώματα μαλλιών. Απλώστε μια μικρή ποσότητα λιπ γκλος στο κέντρο, για να κάνετε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα, και το χαμόγελό σας ακαταμάχητο.

Νιώθω λαμπερή:

Σήμερα είστε λαμπερή και το βλέμμα σας δε θα πρέπει να το χάσει κανείς!ο χρώμα που θα επιλέξετε για τα χείλη σας, ώστε να αναδείξετε αυτήν την όμορφη διάθεση είναι ένα ζωντανό κόκκινο, και κυρίως οι αποχρώσεις που θυμίζουν ρουμπίνι,δεδομένου ότι είναι πιο κολακευτικές.
χρώμα κάθε διάθεση.
Ιδανικές αποχρώσεις εάν έχετε κάποιο σημαντικό ραντεβού ή … ένα θέλετε να κάψετε καρδιές! Τα κόκκινα πηγαίνουν με όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι αυτά που θα ενισχύσουν τον αισθησιασμό σας. Επίσης εάν έχετε λεπτά χείλη, το κόκκινο θα σας προσθέσει όγκο. Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών για να κάνετε το περίγραμμα, βάλτε το κραγιόν σας και μην ξεχάσετε μια μικρή ποσότητα λιπ γκλος στο κέντρο. Αναδείξτε την πιο θηλυκή πλευρά σας με το Ruby Kiss.

Νιώθω ελκυστική:

Εάν νιώθετε ελκυστική και έτοιμη να  αποπλανήσετε «αθώους», εάν θέλετε να κάνετε εντύπωση, μεγάλη εντύπωση … τότε πρέπει να δοκιμάσετε κάτι σε ακόμα πιο έντονο κόκκινο στα χείλη σας! Αυτό που θα σας πούμε δεν είναι μυστικό.
Τα έντονα κόκκινα χεί160204_MatteLipstick_CL_5λη, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι όπλο αποπλάνησης που λειτουργεί ιδανικά τη νύχτα… Άρα, για να είναι ακόμα πιο αισθησιακά τα κόκκινα χείλη σας, σιγουρευτείτε ότι είναι καλά καθορισμένα με μολύβι, και προσέξτε να μην τα συνδυάσετε με βαρύ μακιγιάζ στα μάτια. Τα χείλη σας θα έχουν μεγαλύτερη ένταση, με πιο ήπια βαμμένα μάτια. Ήρθε η ώρα για να εντυπωσιάσετε με την απόχρωση  Red Supreme!
Τέλος, αν θέλετε το κραγιόν σας να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε τη σειρά Matte Lipstick της Avon! Θα διαπιστώσετε άμεσα πως τα χείλη σας είναι πιο απαλά, βελούδινα όλη την ημέρα με χρώμα που δεν θα ραγίσει, δε θα ξεθωριάσει ούτε θα αφήσει λεκέ – για να εκθειάζουν πάντα τα χείλη σας!
Θα σας δούμε στην επόμενη δημοσίευση με περισσότερες συμβουλές και «όμορφα» νέα!
Πηγή:http://avonblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου